Van alleen maar werken wordt je niet echt gelukkig. Dus tussen alle graaf-, maai-, metsel- en andere onderhouds- en bouwaktiviteiten door was er in maart (ja, alweer enige tijd geleden) tijd voor een heerlijke ski vakantie. We, Ramon, Peter en Fred  (partysquad) zijn naar de Dolomieten geweest. Wat een overweldigende natuur! Schitterend weer. En de sneeuw? Topkwaliteit! Pistes? Eindeloos! Sommige afdalingen ruim 10 kilometer, zwart, rood en een enkel glijstuk blauw! Helemaal het einde! Waar? Ortisei aan de Seiser Alm en aangesloten op de Sella Ronde! Hutten op de piste? Als in Oostenrijk! Prijzen? Waar voor je geld. Apres Ski? Hier een voorproefje:

Dana en Christine

De gastvrouwen van Siglu

Check out: http://www.siglu.it!

Nog bekende tielenaren tegengekomen? Ja, ik stond bij een lift op de rest te wachten, hoor ik: hallo Dick! Jan Arentzen, van de boekwinkel in de Voorstad! Oude tennismaat van me. Woont nu aan het Gardameer.

We waren met een gemengd gezelschap, zo in de trant van, een vriend van…, een neef van…., de vader van….. etc. En ook de leeftijdsverschillen liepen nogal uiteen, dat kwam natuurlijk voornamelijk door mij! We vertrokken uit nederland met z’n 4-en: Ramon, Fred, Peter en ik.

Fred

Ramon

Peter

Later die week kwam per vliegtuig onze support act: Roland, Serge, Marcel en Rob.

Serge

Roland & Marcel

Rob

De vergelijking met vader Abraham en z’n 7 zonen was die week nogal populair. Zoals gewoonlijk was Roland de “clown” van ons allemaal en hij verraste ons ook nog met een goocheltruc. Dat deed hij als goed artiest in de juiste ambiance en ten overstaan van vrouwelijke toeschouwers en waar anders dan: in de Siglu bar! De truc bestond uit het te voorschijn toveren en weer laten verdwijnen van een minuscuul transparant rood stofje, de associatie met een string was onmiskenbaar, en tijdens het hele ritueel werd het stofje gestreeld en “besnuffeld”. Terecht oogstte hij daarmee veel succes.¬† Ook meenden sommige dames Michael McDonald ( R&B zanger) in de Siglu bar te spotten en wilden maar wat graag met hem op de foto!

Nep Michael met echte fans

Minder gelukkig was Rob. Tijdens de Sella Ronde liep hij een blessure op en moest met een taxi terug naar Ortisei. Voor hem eindigde de skipret voortijdig. Gelukkig gaat het hem inmiddels beter.

Voor de meesten is het zo goed bevallen, dat de plannen voor het volgende seizoen al in de maak zijn!

Advertenties