Er is wat afgedubt (afgedubbed?) over de dakbedekking van de hangar maar de beslissing is gevallen. Stalen platen in de vorm van damwandprofielen. Snel aan te brengen en redelijk geprijsd. Eerst heb ik spanten als leggers op de muren gelegd, netjes gewaterpast en vastgezet. Daaroverheen zijn de platen gelegd en vastgeschroefd. En vervolgens het plechtige moment: de traktor naar binnen gereden!

Is hij nu klaar? Nee. Eigenlijk moet er nog een dekvloer (cement) in want anders is die vloer niet schoon te houden!  Maar bij nader inzien ga ik dat niet doen. Er rijdt een tractor(tje) overheen, er ligt wat greedschap en wat bouwmaterialen dus een mooi afgewerkte vloer is daaraan niet besteed! Als laatste zijn de nokplaten op het dak vastgezet zodat hij niet hangaar/schuur waterdicht is. Er zitten geen deuren en ramen in, dus als de wind verkeerd staat kan er wel wat inregenen.

Nog even de foto’s, vanaf het begin, op een rijtje.

Vloerwapening

opmetselen

Hangar op hoogte

Zo, nu kunnen we weer verder met de voorgevel van huis2 en met de z.g. sous-sol van huis2. Verslag en foto’s in de volgende post.

Advertenties