De titel van deze keer zegt het al: onze sous-sol heeft een naam gekregen: Bellevue! In tegenstelling tot onze gîte Petit Bel-Air heeft de sous-sol een fantastisch uitzicht over de vallei en vandaar de naam Bellevue.

Aanvankelijk vonden we de datum dat Bellevue klaar zou moeten zijn, 1 mei, een beetje te optimistisch, maar de werkzaamheden vorderen voorspoedig en we gaan het halen! In afwachting van de 2e slaapkamer biedt Bellevue een riant verblijf in een schitterende omgeving voor 4 personen!

Skelet badkamer

Skelet badkamer

helemaal 2010

Sinds we terug zijn op Bel-Air zijn er nog geen 3 weken verstreken! En in onze ogen is er enorm veel gebeurd. Zo is de badkamer afgetimmerd, behangen, wastafel en wc aangesloten, spiegel opgehangen etc etc.  Ook het plafond in de slaapkamer is gedaan en de eerste laag van de slaapkamer vloer is gelegd! Vandaag is de douchecabine opgehaald en die ga ik een dezer dagen plaatsen en dan is de badkamer klaar. Die foto’s houden jullie tegoed.

Maar ook is er door Jean-Philipe een sleuf gegraven vanaf de openbare weg naar de sous-sol en is de waterleiding “naar binnen” gebracht.

Sleufje graven

van een meter of 15

We gaan als een speer!

Advertenties